Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

Η μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε πολυσυλλεκτικό κόμμα

Η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διασκεδαστικά αποκαλυπτική. Από την Αυγή της 3/12/12:

"Ο Τσίπρας έδωσε διέξοδο στην καταπιεσμένη αριστερή μου ιδεολογία" 
 
Ονομάζομαι Οικονόμου Μαρία. Είμαι από την οργάνωση Φυλής. Θέλω να πω μόνο δύο λόγια. Ήμουν οργανωμένη στη Ν.Δ. για 18 ολόκληρα χρόνια. Όχι κατ' ανάγκην δεξιά, αλλά με αριστερές αρχές. Και αριστερή συμπεριφορά στην καθημερινότητά μου, στη δουλειά μου, στις συναναστροφές μου. Ήμουν μία από τους εγκλωβισμένους στα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και νιώθω ευτυχής που μου δώσατε χώρο και λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ.
Βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί άκουσα τον δυνατό, τον καθαρό, τον έντιμο λόγο του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα και του είμαι ευγνώμων γιατί έδωσε διέξοδο στην καταπιεσμένη αριστερή μου ιδεολογία. Και τελειώνω λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκα επιτέλους, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, την πολιτικά βιολογική μου οικογένεια.
Ήρθα για να μείνω και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί σας με όλες μου τις δυνάμεις.
Σας ευχαριστώ πολύ

Δεν ψήφιζε απλώς, παρά ήταν οργανωμένη 18 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία.
Μετά τους εγκλωβισμένους του Χρηματιστηρίου, νά και οι εγκλωβισμένες της Νέας Δημοκρατίας, που μετά από 18 χρόνια βρίσκουν πια την πολιτικά....βιολογική τους οικογένεια, στο δε πρόσωπο του χαρισματικού (αν και χωρίς παχιά φρύδια) αρχηγού την...καταπιεσμένη αριστερή τους ιδεολογία· και κυρίως νά η κομματική εφημερίδα, η οποία θεωρεί ότι αυτό τον τραγέλαφο σκόπιμο είναι να τον προβάλει στην πρώτη της (ονλάιν) σελίδα. Πάμε πλησίστιοι για εξουσία...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζετε την ομιλία μου στην Πανελλαδική Συνδιάξεψη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προφανώς προκάλεσε το ενδιαφέρον σας.
Μήπως προβληματίζεστε κι ο ίδιος, αν ταξικά ανήκετε στο λαό, όπως εγώ, ν' ακολουθήσετε το δρόμο μου?
Ήμουνα μία από εκείνους, που ψηφίζαμε για χρόνια τη Ν.Δ. και τη συντηρούσαμε στην εξουσία, χωρίς ταξικά ν' ανήκουμε στο χώρο αυτό.
Ήμουνα μία από εκείνους, που επιβίωναν από την δουλειά τους κι όχι από "βολέματα ομηρίας".
Ντρέπομαι και οργίζομαι που στήριζα τόσα χρόνια ένα κόμμα, που σήμερα διαλύει την Πατρίδα μου και γονατίζει τους συμπολίτες μου.
Τονίζω ότι, εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ του 4,5%, ήμουν εκεί στο 17%, στη συνέχεια στο 27% και θα είμαι εκεί και στη δικαίωση του λαού.
Άλλωστε, όπως σίγουρα θα προσέξατε στην ομιλία μου, ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!!
Μαρία Οικονόμου

Costas N. Kouremenos είπε...

Καλή τύχη λοιπόν σας εύχομαι.